Sastojci:
– 2 tost hljeba (skinuti koricu)
– 4×3-12komada u jednom redu
– 3 majoneze od po 200g
– 3 pavlake 20% mm
– 4 kuhana jajeta
– 7 kiselih krastavaca
– 300 g šunke po želji
– 150 g feta sira
– 200 g kackavalja
– 100 g kećapa
– 4×3-12komada u jednom redu
– 3 majoneze od po 200g
– 3 pavlake 20% mm
– 4 kuhana jajeta
– 7 kiselih krastavaca
– 300 g šunke po želji
– 150 g feta sira
– 200 g kackavalja
– 100 g kećapa
Priprema:
I FIL:
– 1 majoneza
– 1 pavalaka
– 4 kuhana jajeta – isjeckana
– 2 krastavca…sve izmješati
– 1 pavalaka
– 4 kuhana jajeta – isjeckana
– 2 krastavca…sve izmješati
II FIL
– 1 majoneza
– 1 pavlaka
– 300 g šunke-sitno isjeckati
– kesica kećapa (100g)…sjediniti
– 1 pavlaka
– 300 g šunke-sitno isjeckati
– kesica kećapa (100g)…sjediniti
III FIL:
– 1 majoneza
– 1 pavlaka
– 150g fete-izdrobiti
– 5 krastavaca..sjediniti
– 1 pavlaka
– 150g fete-izdrobiti
– 5 krastavaca..sjediniti
Redoslijed redanja odozdo pa na gore:
– tost
– I fil
– tost
– II fil
– tost
– III fil
– Kackavalj izrendan na najsitnije
– I fil
– tost
– II fil
– tost
– III fil
– Kackavalj izrendan na najsitnije
Nema komentara:
Objavi komentar